Sådan sporer du dine venner ved hjælp af Google Maps

Sådan sporer du dine venner ved hjælp af Google Maps

Du kan nu dele din placering i realtid ved hjælp af Google Maps. Dette betyder også, at du kan spore placeringen af ​​dine venner, når de handler om deres forretning. De fleste mennesker vil elske denne funktionalitet, men fortrolighedsforkæmpere kan have nogle forbehold.



For at få mest muligt ud af moderne teknologi skal du opgive noget af dit privatliv. Så selvom det er helt muligt at bruge det anonymt, giver Google Maps mulighed for at se din placering gør det levende. Og Google Maps 'seneste trick gør det mere sandt end nogensinde ...

Sådan sporer du dine venner ved hjælp af Google Maps

I marts 2017 tilføjede Google muligheden for at dele din placering i realtid i Google Maps. Funktionen blev beskrevet detaljeret i et indlæg den Nøgleordet , hvor Google forklarer, hvordan det fungerer. I det væsentlige kan du dele din placering med venner og omvendt.





For at dele din placering i realtid på Google Maps skal du først kontrollere, at dine placeringstjenester er aktiveret. Åbn derefter Google Maps, og find den blå prik, der viser, hvor du er. Klik på den blå prik, og Google Maps giver dig flere forskellige muligheder.

hvor kan jeg printe noget gratis

Tryk på 'Del din placering', og vælg, hvor længe du vil dele din placering. Dette kan vare i et bestemt stykke tid, eller indtil du slår placeringsdeling fra. Vælg derefter den eller de personer, du vil dele din placering med, og klik på 'Del'.



Du kan dele din placering med dine Google -kontakter eller sende et link via dine foretrukne messaging -apps. Når du har delt din placering med en ven eller venner, har de mulighed for at gengælde. Sådan kan du spore dine venner ved hjælp af Google Maps.

Dette kan være nyttigt, hvis du og dine venner er på en aften sammen eller på en rejse et eller andet sted. Ved alle at dele din placering med hinanden kan du holde styr på alle i gruppen og arrangere at mødes et centralt sted. Alt via Google Maps.

Alt imens du deler din placering med andre, ser du et ikon på dit eget kort, der minder dig om, at du deler din placering. Google sender dig også en regelmæssig påmindelse om, at du deler din placering for at sikre, at du ikke glemmer det.

Gør Google Maps til et virkeligt marauderkort

Google behandler alle bekymringer om privatlivets fred på forhånd, hvilket gør det klart, at du altid har kontrol over at dele din placering. Virksomheden har også indført forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre dig i at glemme. Det er dog usandsynligt, at det vil berolige fortalere for fortrolighed.

Denne funktion gør Google Maps til et virkeligt Marauder's Map. Som for de uindviede er et magisk kort fra Harry Potter -serien, der sporer alle i Hogwarts. Og med det i tankerne, her er de bedste Harry Potter -apps til din telefon .

Del Del Tweet E -mail Her er hvorfor FBI udsendte en advarsel om Hive Ransomware

FBI udsendte en advarsel om en særlig grim stamme af ransomware. Her er hvorfor du skal være særlig forsigtig med Hive ransomware.

Læs Næste
Relaterede emner
  • Android
  • iPhone
  • Tech News
  • Google
  • Google kort
  • Placeringsdata
  • Kort
Om forfatteren Dave Parrack(2595 artikler udgivet)

Dave Parrack er stedfortrædende redaktør og indholdsstrateg hos MakeUseOf. Han har 15 års erfaring med at skrive, redigere og udvikle ideer til tekniske publikationer.

Mere fra Dave Parrack

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få tekniske tips, anmeldelser, gratis e -bøger og eksklusive tilbud!

Klik her for at abonnere