Alt hvad du behøver at vide om notifikationer om skærmbilleder på Instagram

Alt hvad du behøver at vide om notifikationer om skærmbilleder på Instagram

Når du bruger Instagram, støder du muligvis på indhold, du ønsker at videresende til dine venner, hvilket uvægerligt betyder, at du skal skærmbillede denne historie, opslag eller DM.



Men når du gør det, underretter Instagram folk om det? Her er alt hvad du behøver at vide om notifikationer på skærmbilleder på Instagram ...





Hvorfor du måske vil skærmbillede en Instagram -historie, et opslag eller et DM

Der er flere grunde til, at du måske vil tage et Instagram -skærmbillede.





Disse inkluderer at ville downloade et meme, som du gerne vil dele andre steder. Måske er det et billede af sceneri, du synes vil lave et flot tapet. Det er også muligt, at du måske vil downloade en opskriftsvideo for at undgå at rulle gennem hundredvis af indlæg senere, når du kommer til at tilberede retten.

Historier er det mest almindelige sted, hvor du kan føle behov for at tage et skærmbillede. Dette skyldes hovedsageligt, at medier, der deles via Stories, er flygtige og ikke længere tilgængelige efter 24 timer.



Uanset Instagrams meddelelsespolitikker skal du være opmærksom på folks privatliv, især når du skærmbilleder af deres personlige billeder og videoer.

Kan du skærmbillede Instagram Chat?

Du kan skærmbillede en Instagram -chat på samme måde, som du typisk ville tage et skærmbillede af noget andet, uden at den anden bruger ved, at du har taget et skærmbillede af din samtale med dem.





Det skyldes, at Instagram kun giver brugerne besked, når du tager screenshots af forsvundne fotos eller videoer i private DM -samtaler.

Et ord med forsigtighed: Sørg for at respektere andre brugeres privatliv ved ikke at tage skærmbilleder af følsomt eller fortroligt indhold.





Kan du tage et skærmbillede af et videoopkald på Instagram?

Ja, og kun du ved det. Instagram meddeler ikke den person, du chatter med via videoopkald, at du har taget et skærmbillede af skærmen.

Bare sørg for, at du ikke deler skærmbilledet uden deres viden, hvis deres ansigt vises i det af juridiske årsager.

Husk, at når du distribuerer indhold på internettet, er der ingen måde at kontrollere, hvor mange gange det deles.

Underretter Instagram folk, når du skærmbillede et indlæg?

Billedgalleri (2 billeder) Udvide Udvide Tæt

Nej, Instagram giver ikke brugere besked, når du tager et skærmbillede af deres indlæg.

Indlæg er i det væsentlige alle de fotos og videoer, du ser på Instagrams hjemmefeed eller på fanen Udforsk. Instagram sender heller ikke en advarsel, når du screengrab et indlæg direkte fra en persons profilside.

Det er værd at bemærke, at Instagram har en bogmærkefunktion til indlæg, hvis du ikke vil downloade medier lokalt. Det lader dig markere billeder og videoer til senere.

Disse er tilgængelige fra en særlig sektion inde i Instagram -appen og downloades ikke til telefonens galleri.

Derudover har du mulighed for at gruppere dine bogmærkede indlæg i separate samlinger. Så for eksempel kan du oprette en til opskrifter og en anden til dine yndlingsindlæg om hunde.

Du kan gemme et indlæg ved at trykke på Bogmærkeknap til stede i nederste højre hjørne af ethvert billede eller klip.

For at se dine bogmærkede indlæg skal du gå til det femte Fanen Profil i nederste højre hjørne af skærmen på Instagram-appen, og tryk på ikon med tre linjer øverst til højre. Vælg Gemt vare.

Her kan du også bygge nye samlinger ved at trykke på Mere knap .

Underretter Instagram brugere, når du skærmbillede en historie?

I skrivende stund kan andre mennesker ikke se, når du skærmbillede deres historie.

I 2018 eksperimenterede Instagram dog med at underrette brugerne, når nogen tog et skærmbillede af deres historie. Instagram droppede funktionen kort tid efter.

Men du bør holde øje med Instagram -appens ændringslog, hvis funktionaliteten vender tilbage i fremtiden.

Alternativt kan du bruge en af ​​disse måder at screenshot Instagram historier uden at blive fanget .

hvordan man flytter programmer fra hdd til ssd

Instagram har en Arkiv funktion til folk, der tager skærmbilleder af de historier, de postede direkte via kameraet i appen. Det sociale netværk bevarer som standard en kopi af alle dine historier.

For at gennemse eller slette dem skal du åbne Instagram -appen og gå til din profil side. Tryk på ikon med tre linjer øverst til højre, og indtast Arkiv .

Relateret: Hvad er sociale medier, og hvorfor er de overalt?

Vises Instagram, når du skærmbillede et DM?

Billedgalleri (2 billeder) Udvide Udvide Tæt

Ja, Instagram giver besked til modtagere, når du tager et skærmbillede i private samtaler (også kendt som Instagram DM'er ), men kun for forsvundne meddelelser.

Ligesom Stories kan brugere sende udløbne fotos og videoer personligt til en person eller en gruppe. Når nogen tager et skærmbillede af disse, vil leveringsstatus --- i stedet for Leveret eller åbnet --- læse 'Skærmbillede'.

På den anden side, hvis du tager et skærmbillede af hele chatten eller almindelige tekster og billeder, får personen ikke besked.

Vidste du ikke, at du kan sende forsvundne beskeder i private samtaler? Tjek derefter disse andre nyttige Instagram -funktioner, du bør bruge.

Relaterede: Sådan svarer du på en Instagram DM med et foto eller en video

Underretter Instagram folk, når du optager på skærmen?

Nej, Instagram giver ikke besked til brugerne, når du skærmer optagevideoer i indlæg og historier.

Og hvad med private beskeder - kan du optage Instagram DM'er på skærmen? Ja.

Interessant nok gælder dette også forsvindende DM'er. Derfor er det et slags smuthul for hemmeligt at fange personlige historier på Instagram. Du kan simpelthen optage en skærmoptagelse og derefter tage et skærmbillede af videofilen senere.

Som vi nævnte tidligere, bør du dog respektere afsenderens privatliv, hvis de har sendt dig et følsomt foto eller en video privat.

Du skal også huske på, at Instagram muligvis vil rette dette smuthul i en fremtidig opdatering.

Kan du se, om nogen skærmbilleder af din Instagram -historie?

Billedgalleri (2 billeder) Udvide Udvide Tæt

Fra nu af tilbyder Instagram ikke nogen indstilling, hvor du kan tænde for at få besked, når nogen tager et skærmbillede af din historie. Forhåbentlig vil screenshot -underretninger til Stories komme tilbage.

På Android kan du tilmelde dig Instagrams betakanal at være den første til at få nye opdateringer.

Hvis du er bekymret for fremmede, der misbruger dine fotos og videoer, kan du beskytte din konto ved at skifte til en privat profil.

For at gøre din Instagram -profil privat, skal du gå ind på Indstillinger og tænd for Privat konto mulighed. Dine eksisterende følgere vil ikke blive påvirket af dette, og derfor er det bedst at tjekke din Følgere liste for at sikre, at kun de personer, du kender, har adgang til dit galleri.

Alternativt kan du drage fordel af Instagrams Close Friends -funktion. Dette lader dig dele dine historier med et specifikt sæt brugere, samtidig med at din profil er offentligt synlig.

Du kan konfigurere listen ved at trykke på Tætte venner valgmulighed placeret i din profil hamburger menu . I Din liste fane, tilføj eller fjern dine nære venner.

Når du er færdig, har du en ny grøn mulighed, før du udgiver en ny historie. Giv den mulighed for kun at dele historien med brugere på din tætte venneliste.

Skærmbilleder er en diskret måde at gemme indhold fra Instagram Natively

Instagram er rig på forskellige typer indhold. Desværre er det at tage et skærmbillede eller en skærmoptagelse den eneste indfødte måde at gemme fotos og videoer fra Instagram.

Derfor er det vigtigt at have en forståelse af, hvordan Instagram håndterer screenshot -meddelelser.

Heldigvis underretter Instagram ikke folk, når du skærmbillede en historie, et indlæg eller et DM, så du kan gøre det diskret.

Del Del Tweet E -mail Sådan ændres din Instagram Explore -side

Instagram er fantastisk til at søge inspirationskilder. Men hvad kan du gøre, hvis du ikke kan lide det, du ser, eller hvis dine interesser ændrer sig?

hvordan man jailbreak iPhone 11
Læs Næste Relaterede emner
  • Sociale medier
  • Sikkerhed
  • Online privatliv
  • Notifikation
  • Instagram
  • Skærmbilleder
  • Tips til sociale medier
Om forfatteren Shubham Agarwal(136 artikler udgivet)

Shubham er baseret på Ahmedabad i Indien og er freelance teknologijournalist. Når han ikke skriver om, hvad der er trend i teknologiens verden, finder du ham enten udforske en ny by med sit kamera eller spille det nyeste spil på sin PlayStation.

Mere fra Shubham Agarwal

Abonner på vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få tekniske tips, anmeldelser, gratis e -bøger og eksklusive tilbud!

Klik her for at abonnere